Οι φωτογραφίες μου.

18 Φεβ 2009

Όταν λες την αλήθεια σήμερα είναι σαν να ......

Παρακαλώ, είναι πολύ σοβαρό, αναδημοσιεύστε το και οι άλλοι Bloggers.



Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς - Παράκληση προς όλους του Έλληνες bloggers

Ο ΒΑΣΚΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΙΕΒΙΤΣ κατήγγειλε την Σκοπιανή κυβέρνηση για ανθελληνική προπαγάνδα. Άνοιξε μπλόγκ και τόλμησε να πει τα αυτονόητα, ότι τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία αλλά σλαβική φυλή.
ΕΠΙΣΗΣ διαμαρτυρήθηκε για αφίσα στα Σκόπια με σημαία της Ελλάδας με αγκυλωτό Σταυρό. Ο φιλέλληνας συνελήφθη από τους Σκοπιανούς, έκλεισαν το μπλογκ του και έκτοτε αγνοείται.... Είπαν ότι είναι έγκλειστος σε ψυχιατρείο ως τρελός.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΕΕΙ: ΑΝΑΧΩΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΚΟ ΓΚΛΙΓΚΟΡΙΕΒΙΤΣ.
Ο γνωστός ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας θα συμμετάσχει στην αποστολή της Δημοκρατικής Αναγέννησης στα Σκόπια, στο ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι όπου είναι έγκλειστος παρά τη θέλησή του ο αγωνιστής της Δημοκρατίας Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, για να εξετάσει τον 30χρονο ιστορικό των Σκοπίων, που τόλμησε να πει την αλήθεια και να υπερασπιστεί την ελληνική σημαία. Απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους Έλληνες bloggers να βρίσκονται σε ετοιμότητα αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα της αποστολής μας. Δεδομένης της "σιωπής ασυρμάτου" που κρατούν τα μεγαλοκάναλα (εκτός ΑΛΤΕΡ και ΕΤ3), ο ρόλος των bloggers κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής, θα είναι κρισιμότατος, ιδιαίτερα αν η σκοπιανή ηγεσία επιχειρήσει να δημιουργήσει προβλήματα στην αποστολή μας. Με τη συνεχή τους ενημέρωση -στην οποία ήδη πρωτοστατούν οι Έλληνες bloggers- θα κρατούν ανοιχτή γραμμή με όλους τους συμπατριώτες μας κατά την εξέλιξη της αποστολής. Παράλληλα, αν κάποιοι επιχειρήσουν να μας σταματήσουν στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τον αδελφό blogger Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, τουλάχιστον να υπάρχει μια συνεχής ροή πληροφοριών, ώστε οι ειδήσεις να μην φιλτράρονται από τα μεγάλα κανάλια και τα συγκροτήματα Τύπου. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά σας
(Σταύρος Βιτάλης- Εκπρόσωπος Τύπου)Αναδημοσίευση απο τα φιλικά μας Blog

1 σχόλιο:

  1. Τα λόγια και τα σχόλια περιττα...
    Προσπαθούν να μας πεισουν τοσα χρονια οι Σκοπιανοί οτι το ασπρο ειναι μαυρο κι εμεις σαν να ζουμε σ εναν αλλον κόσμο που ολοι βλέπουμε , ξέρουμε κι όμως σιωπούμε ...ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ που ήρθατε και αφήσατε το σχόλιό σας!
Σχόλια ΑΝΩΝΥΜΑ ή ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ θα διαγράφονται.

Ο Κίκο μου.............

Ο Κίκο μου.............
Κίκο μου σ΄αγαπώ πολύ! Nα είσαι καλά όπου και να είσαι...

ΕΙΠΑΝ......

*** Εκείνος που ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή...
Β. Ουγκώ

*** Πολύ συχνά γυρεύει κανένας την ευτυχία όπως γυρεύει τα γυαλιά του ενώ τα έχει στην μύτη του.

*** Περίεργο .....να νομίζουν μερικοί πως οι ιδέες σκοτώνονται
Κίνγκ Λούθηρος

*** Οταν ένας άνδρας δει πως του λείπουν ένα ή δύο κουμπιά από το πουκάμισό του.....ή θα παντρευτεί ή θα χωρίσει!

*** Δύο πράγματα θέλει ο άνδρας: κινδύνους και παιχνίδια. Γι΄αυτό και ζητάει την γυναίκα. Είναι το πιο επικίνδυνο παιχνίδι!

*** Η αμφιβολία είναι περισσότερο σκληρή απ΄την χειρότερη αλήθεια!

*** Στον έρωτα, η γυναίκα αρχίζει χωρίς να υπόσχεται τίποτα και σιγά-σιγά παραχωρεί τα πάντα. Ο άντρας υπόσχεται τα πάντα και στο τέλος δεν δίνει Τ Ι Π Ο Τ Α...
Ρ. Ντεβιλλιέ

*** Η αληθινή ελευθερία δεν είναι να κάνει καθένας ό,τι θέλει, αλλά ό,τι έχει δικαίωμα να κάνει!
Β. Ουγκώ

*** Αληθινός φίλος είναι αυτός που σου κρατάει το χέρι...και ταυτόχρονα αγγίζει την καρδιά σου...


Φωτό....

Φωτό....
Ολα είναι δυνατά....

Φωτό.....

Φωτό.....
Mexico

Φωτό...

Φωτό...
Εεεεεε! εσύ τι είσαι?......